fbpx

1. Загальні положення

1.1. Справжня Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика) діє щодо всіх персональних даних, які Praktiki (далі – Сервіс) може отримати про Користувача під час використання функцій Сайту.

1.2. Реєстрація Користувача на Сайті означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами обробки його особистих даних. У разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від реєстрації.

1.3. Згода Користувача на надання персональних даних Сервісу і їх обробку Сервісом діє до моменту припинення діяльності Сервісу або до моменту відкликання згоди Користувачем відповідно до поточного законодавства.

1.4. При взаємодії з питань персональних даних користувачів і Сервіс керуються Законом України “Про захист персональних даних.

2. Обробка персональних даних користувачів

2.1. В рамках цієї Політики під «персональними даними користувача» розуміються:

2.1.1. Будь-яка персональна інформація, яку Користувач особисто надає про себе при реєстрації аккаунта (створення облікового запису) і / або в процесі використання сервісом Сайту.

2.1.2 Дані, які автоматично передаються сервісу в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер Користувача (або будь-який інший програмі, за допомогою якої здійснюється доступ до сервісів Сайту).

2.1.3 Інша інформація про Користувача, обробка якої передбачається регулюючими документами окремих сервісів Сайту.

2.2. Сервіс в загальному випадку не перевіряє достовірність персональної інформації, що надається Користувачами сайту, і не здійснює контроль за їх дієздатністю. Однак Сервіс виходить з того, що користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію з питань, що пропонуються у формі реєстрації, і підтримує цю інформацію в актуальному стані.

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів

3.1. Сайт обробляє тільки необхідні персональні дані, для надання сервісом надання послуг (виконання угод і договорів з Користувачем).

3.2. Персональну інформацію Користувача, Сервіс може використовувати в наступних цілях:

  • ідентифікація боку в рамках угод і договорів з Сервісом;
  • надання Користувачеві персоналізованих послуг Сервісу;
  • здійснення зв’язку з Користувачем в разі необхідності, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, пов’язаних з використанням сервісу, наданням послуг, а також обробка запитів і заявок від Користувача;
  • поліпшення і розширення якості сервісу і послуг, зручності їх використання, а також розробка нових і більш сучасних сервісів і послуг Сайту;
  • проведення статистичних, маркетингових та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4. Способи, умови обробки персональних даних користувача і їх передачі третім особам

4.1. Сервіс обробляє персональні дані користувачів відповідно до цієї Політикою і внутрішніми регламентами сайту.

4.2. Обробка персональних даних користувачів здійснюється Сервісом автоматизованим, механічним і ручним способами шляхом ведення баз даних.

4.3. Персональні дані Користувача зберігають свою конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для загального доступу.

4.4. Сервіс має право передати персональну інформацію користувача третім особам в наступних випадках:

  • Користувач особисто висловив свою згоду на такі дії;
  • передача необхідна в рамках використання користувачем певного сервісу або для надання послуги Користувачеві.
  • передача передбачена українським або іншим відповідним законодавством в рамках встановленої процедури;
  • З метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів Сервісу або третіх осіб у випадках, коли користувач порушує Угода.

5. Зміна користувачем персональної інформації

5.1. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надану їм персональну інформацію, а також параметри конфіденційності, скориставшись функцією редагування в особистому кабінеті.

5.2. Користувач також може видалити надані їм в рамках облікового запису персональні дані, скориставшись функцією видалення облікового запису.

6. Заходи, що застосовуються для захисту персональних даних користувачів

6.1. Сервіс приймає необхідні і достатні організаційні, правові та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних действий с ними третьих лиц.

7. Зворотній зв’язок

7.1. Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід повідомляти в службу технічної підтримки користувачів Сервісу. Відкликання згоди на обробку персональних даних може бути здійснений Користувачем шляхом направлення Сервісу відповідного повідомлення на пошту.

Увійти




Зареєструватися




Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.